Du er her:

Om os

Mit Navn er Kent Tønner, og jeg startede BoligRedningen og Sydfyns Fliserens den 01.03.2015.
Jeg har været professional redningsmand i over 30  år, og har stor erfaring I at hjælpe og forebygge skader på boligen. Derudover har jeg mange års erfaring som vicevært for boligforeninger.
Vores mission er at hjælpe boligejerne/lejerne med at passe godt på boligen og hjælpe med de pligter som de nu engang medfører at være boligejer.
Når din bolig holdes i god stand, mindskes risikoen for følgeskader efter storm, vand, tyveri og hærværk.
Skulle du få brug for hjælp til at vedligeholde og modernisere din bolig, eller er du interesseret i andre af vores services er du velkommen til at kontakte os. Vi er lokale og er hurtige ude hos dig.
Hos os er kunden i centrum, og vi arbejder ud fra dine ønsker. Vi ønsker en åben dialog om det arbejde som vi udfører, som sikre at du bliver tilfreds.
Vi kommer som gæster i dit hjem, og derfor ser vi det som en naturlig ting at der i vor firma, er nul tolerance over for rygning og alkohol.
Vores stab af medarbejdere består af såvel tømrere, redningsfolk, brandmænd og vagtuddannede personer. Alle ansatte har som en selvfølge en ren straffeattest.
Vi tilstræber at give den bedst mulige pris på opgaven, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller materialer.

Hvorfor skal du vælge BoligRedningen til din opgave:

Det skal du hvis du ønsker et rigtigt godt stykke arbejde, til en fair pris. Vi har ikke nogen dyr administration og er derfor yderst konkurrencedygtige på prisen! Vi er lokale og hurtige ude hos dig.

 

Vi har prisgaranti på alle typer opgaver, og har du fået en billigere pris hos en af vore konkurrenter matcher vi selvfølgelig den pris!            

           

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


Privatlivspolitik Cookiepolitik