Algebehandling/Fliserens

 

ALGEBEHANDLING AF TAG

Mos og alger sidder overalt på taget. Afhængig af de forskellige arter kan de have mange forskellige farver. Den grønne alge er den mest almindelige, men de kan også være brune, grå og gule.
En algebehandling fra BoligRedningen udrydder alle typer alger, så dit tag igen fremstår pænt og velholdt!

Fra kr. 875,-
for "almindelige" villaer med bolig areal op til 250m2

 

Hvorfor holde taget fri for alger?

Det er der flere gode grunde til. I værste fald kan algerne ødelægge dit tag. Algernes rødder opsuger fugten. Når frosten kommer udvider algernes sig og du risikere at dine tagsten eller tagplader, frostsprænger eller løsner sig. Rent kosmetisk fremstår et algefrit tag også pænere med sin oprindelige farve og ser mere velholdt ud. Derudover er våde alger meget glatte. Ved at fjerne algerne bliver dit tag mere sikkert at gå/kravle på hvis du selv, skorstensfejeren eller håndværkerne skal op på taget.

Hvad gør vi?

Vi sprøjter dit tag med en special godkendt væske som går ind og nedbryder cellerne i algerne. Algerne dør og slipper gradvist taget.
Vi står nede på jorden og og med en lang lanse kan vi nå langt de fleste tage. Nogle gange skal vi stå på en stige for at nå helt op, men vi går ikke på dit tag, hvilket gør at taget ikke skades ved tryk.
For at få den bedste virkning af algebehandlingen sprøjter vi kun i tørvejr og forholdsvis stille vindforhold.

 

 


Hvad skal du være opmærksom på?

Efter en algebehandling vil du ofte med det samme kunne se en ændring af algernes udseende.
Algerne vil langsomt blive nedbrydes over en periode på de næste 6 -12 mdr. Ved hjælp af regnen glider de ned af taget. Nogle typer alger nedbrydes hurtigere end andre, så hvornår taget er helt renset afhænger helt af hvilke type alger du har på taget. En ting er dog sikkert, de overlever ikke vores behandling!

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du har meget mos på taget, skal der oftest flere behandlinger til før det hele kommer af.

Hvis du ikke kan vente, tilbyder vi en mekanisk rens, som med det samme fjerner mosset. Ring for nærmere info.

Det er vigtigt at du over denne periode løbende får tjekket dine tagrender, så de ikke stopper til. Selvfølgelig afhængig af hvor mange alger du havde på dit tag.

 

BEMÆRK: Algevæsken kan plette blomster og buske, derfor anbefaler vi at du sætter blomsterkrukker o.lign væk hvis de står under tagrenden.

Større krukker, bede som ikke kan flyttes, sørger vi for at dække ind med plastik.Vi ved at vores produkt virker, derfor har vi også 100% tilfredshedsgaranti!

Er dine alger ikke væk efter 12 mdr. kommer vi selvfølgelig og sprøjter dit tag igen, uden beregning! (gælder ikke mospuder)
Ønsker du algerne forsvinder på den hurtigst mulige måde, eller er dit tag dækket helt af mospuder, anbefaler vi at der udføres i alt 2 algebehandlinger med en pause på ca. 3 mdr. Denne er vores mest aggressive algebehandling og koster i alt 1.475 kr. du sparer derved 275 kr. på den næste behandling.

Rabat ordninger

Vi har markedets absolut laveste priser, men ved at gå sammen med din nabo eller genbo kan du spare yderlige 10% på behandlingen.

Service aftale

Vi anbefaler at du som minimum for algebehandlet dit tag hver 2.år. Dette gør at dit tag hele tiden fremstår pænt og vedligeholdt. Hvis man derimod venter til algerne først er kommet, skal man igen vente på at de forsvinder.
Ved at lave en fast service aftale, ved 1. eller 2.årigt besøg, sparer du yderligere 10 %
Vi passer dit tag og algebehandler når temperaturen og vindforholdene er til det. Du for selvfølgelig besked når vi har været hos dig.

Alger og mos på fliser, terrasser, træværk, facader, murværk, sokler, stakit og hegn

klarer vi selvfølgelig også. Ved en samtidig behandling af taget kan der opnås store besparelser. Har du fliser som er meget medtaget af skidt og flisepest læs under fliserens og imprægnering.

 


 

FLISERENS OG IMPRÆGNERING

Hvorfor skifte sine fliser?
FRA KUN 20 KR. PR.M2 (Vi ER de billigste i Danmark :-))

Er dine fliser på terrassen, indkørsel eller havegang beskidte med indgroet snavs, alger og flisepest (algetype) anbefaler vi en fliserens.
En fliserens fra BoligRedningen fjerner skidtet på fliserne og også imellem fliserne, og de ser faktisk ud som nye igen.
Vi anbefaler at man efter en fliserens ofre en imprægnering af fliserne. Imrægneringen gør det sværre for alger og flisepest at sætte sig i fliserne. 

 

Hvis du tegner et serviceabonnement hvor vi kommer og vedligeholder dine fliser 1 gang om året, giver vi dig 10 års tilfredshedgaranti på opgaven.

Spørg efter pris på et serviceabonnement til dine fliser efter din rensning. Det er billigere end du tror!


Vi kan også imprægnere dit murværk. Det kan være du har en mur som grundet skygge, vand eller andet altid bliver befængt med alger.
Eller du som butiksejer døjer med graffiti hærværk. Imprægneringen gør at malingen ikke trænger ind i murværket, og derved er nemt at rense af igen.

 
Se denne video om imprægnering af fliser og murværk.

 

 

Få lavet en helt gratis prøverens af dine fliser

Er du itvivl om  hvordan dine gamle og slidte fliser ville komme til at se ud efter en fliserens, tilbyder vi helt gratis at lave en lille prøverens af dine fliser.(ca. 1m2) Prøven er helt uforpligtende og du kan derefter selv vurdere om du vil ofre en rens.


Privatlivspolitik Cookiepolitik